Team Oskarström Racing 2024

Vår styrka God service-Bra priser

Team Oskarström Racing Teamförare 2024

Lilly Kriz                       #452  16 år Förlängt sitt kontrakt för 2024.

Daniella Schjønning  #567   13 år Förlängt sitt kontrakt för 2024.

Kevin Schjønning      #596   11 år Förlängt sitt kontrakt för 2023.??

Axel Olsén                 #1362   10 år Förlängt sitt kontrakt för 2024.

Levi Jacobsson         #798      9 år Ny Teamförare för 2024


Hjälper barn och ungdomar att nå sinamål inom crossen

En presentation av Teamförarna 2024

Dessa förare har skrivit kontrakt för 2024.Vårat mål är att hjälpa barn och ungdomar att nå deras mål inom crossen.Lycka till allihop !Hoppas på ett fantastiskt cross år 2024.
Oskarström Racing Shop/Samarbetspartners

Lilly kör för Team Oskarström Racing  2024. Hej ! Jag heter Lilly Kriz#452 och är 16 år gammal. Jag började köra cross när jag var 6 år för det såg så kul ut när min morfar körde. Nu kör jag en KTM 85cc och det är det allra bästa jag vet ! Lilly kommer säsongen 2023 att köra USM (tjejsm). Vårat mål är att hjälpa barn och ungdomar att nå deras mål inom crossen.

Oskarström Racing Shop

Daniella kör för Team Oskarström Racing 2024.Hej Jag heter Daniella Schjönning-Larsen #567 och är 13 år. Jag kör en KTM 125 SX.Fick min första 4 hjuling när jag var 1½ år. Började på crosskola när jag var 5½ år och efter det så var jag helt fast med att köra cross. Cross är hela livet för mig. Vårat mål är att hjälpa barn och ungdomar att nå deras mål inom crossen.

Oskarström Racing Shop

Kevin kör för Team Oskarström Racing 2024.Hej Jag heter Kevin Schjönning-Larsen #596 och är 11 år. Kevin kör KTM 85 SX.Jag började som min stora syster med att köra 4 hjuling när jag var 1½ år. Följde med till crosskolan när jag var 4 år och var helt lycklig att få köra min PW 50 och det kunde inte gå fort nog. Min högsta dröm är att bli lika bra som Cairoli#222. Skulle väldigt gärna träffa honom personligen. Vårat mål är att hjälpa barn och ungdomar att nå deras mål inom crossen.

Oskarström Racing Shop

Levi kör för Team Oskarström Racing  2024.Hej! Jag heter Levi Jacobsson #798 och är 9 år gammal. Jag började köra en 50 cc när jag var 4,5 år gammal hemma i trädgården och tyckte det var riktigt roligt. När jag var 5,5 år började jag i crosskola och jag är helt såld på sporten sedan dess. Nu kör jag en KTM 85 SX och ser fram emot 2024 som blir mitt första år jag får tävla, som jag längtat!. Vårat mål är att hjälpa barn och ungdomar att nå deras mål inom crossen.

Oskarström Racing Shop

Axel kör för Team Oskarström Racing 2024.Hej! Jag heter Axel, är född 2013 och kommer från Halmstad. Jag fann intresset för crosskörning när jag var 7 år, då vi lånade en PW80 av en kompis under en vecka i sommarstugan. Aldrig förr har den gårdsplanen varit så randig med vallar på kortsidorna som efter den veckan.Därefter var jag fast! Jag har nu kört i crosskola i två år på en 65cc och i år kommer jag att köra med Team Oskarströms MC-tjänst på min nya 85cc, vilket ska bli superkul!! Kom gärna fram å snacka cross med oss om vi ses på banan!! Vårat mål är att hjälpa barn och ungdomar att nå deras mål inom crossen.

Oskarström Racing Shop

Samarbetspartners

JOPA Racing Products

Parts Europe

Duell

Nilssons motor i Skånes Fagerhult ab

JAC Tryck & Brodyr AB.

Vera_med_mera_foton  

Amexx Media